24 Kasım 2008

mutlu yıllar bize...

İşte bir yaş daha büyüdüm. Daha 30’um demeye alışamamışken kendimi 32’ye girerken buldum. Nasıl oldu hala anlayabilmiş değilim; meğer 2008’de ben 31 yaşındaymışım ama ben her sorana 30 dedim. Göz göre göre yalan söylüyormuşum! Bu durumda girmediğim 30 yaş bulalımına da sanırım artık girerim. Çevremdekilere duyrulur...
Öyle ya da böyle eminim 32 de güzel bir yaştır. Hayat planlarımının biraz gerisinde kalmış olsam da 32’nin bana istediklerimi yakalayabilme gücünü vermesini ve şans getirmesini umuyorum.
Şimdi gelelim doğumgünlerimize...
Bu yıl benim doğumgünümü Burak’la Beril’in nişanında; Deniz’in doğumgününü de İrge ve Barış’ın düğününde geçireceğiz; bizim doğumgünleri gümbürtüye gitti derkeeen Deniz’in muhteşem süpriziyle 32. yaşıma girdim..
Geçmişe dönmeden süprizin güzelliğini ifade edemem, dolayısıyla yine çocukluk günlerime dönüyorum. Annemlerle eskiden sık sık boğaz turu yapardık ve bu turlarda Sarıyer Kazıklıyol’dan her geçişimizde ben Fuat Paşa yalısına bakarak erirdim. Yaşım ilerledikçe “bir gün evlenirsem burada düğün yapacağım” diye iç geçirirdim. Orada evlenemedik ama işte Denizcimle 32. ve 33. yaşımıza orada girebildik!
Şu manzaraya bakar mısınız? 10. evlilik yıldönümüzü orada vereceğimiz bir davette mi kutlasak?!

6 yorum:

OiP dedi ki...

Aman da aman! Doğum günüleriniz kutlu olsun tekrar tekrar...

Yalnız Deniz şok etti beni, bravo kendisine.. Yani incedir, düşüncelidir ama onca iş güç arasında zaman bulamayabilir (!) böyle organizasyonlara diye düşünmüştüm (!!)Utandım valla..
Örnek olsun başkalarına da di mi ama??
Sevgiler, öpücükler

mnim dedi ki...

Teşekkürler tekrar :)
Deniz'in şok etmediği kimse kalmadı sanırım. Yalnız endişem şudur ki; bu süprizden o kadar memnun kaldı ki geri kalan hayatımızda "ama ben seni Fuat Paşa'ya götürmüştüm" düşüncesiyle yeni süprizlere ihtiyaç duymayacak :)

OiP dedi ki...

Sürpriz dediğin böyle 5-6 yılda bir olur :D Bu sürede tekrar enerjisini toplaması lazım arkadaşın...
(O son satırdaki 10. yıl kutlamasını görmedim sanma... körle yatan şaşı hesabı :))

mnim dedi ki...

HAHAHAH
korle yatan ne kadar dogru tespit yahu!
kabilse sizi de aramızda görmek isteriz 10. yılımızda :))

OiP dedi ki...

toplantı yapalım bununla ilgili...
hela sorumlusu belirlemek lazım hem :)p

mnim dedi ki...

hahahahah
ben tanıyorum tecrubeli birini :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 mynameismelis