16 Nisan 2010

Kabus

Rüyamda ne çok ölü görüyorum ben yahu. Hep sevdiğim insanlar ölüyor. Ağlaya ağlaya uyanıyorum. Oh rüyaymış diyor, yatıyorum; kaldığım yerden devam!.. Çevremde öldüğünü görmediğim çok az insan kaldı. Artık ölü görmeyince şüphelenmeye başladım. Tamam anladım, “ömür katıyorum” gördüklerime de ağır gelmeye başladı artık bana da…

Hazır yaz geliyor, hava güzelleşiyor, içim kıpır kıpır olmak üzere. Ölümlere, cenazelere biraz ara versem ya. Nasıl bir bilinçaltı bu böyle!!!

1 yorum:

Karış Kaşıkçı dedi ki...

Bende dün gece acayip bi rüya gördüm. Bi eve yılbaşı kutlamaya gitmişiz. Evi tanımıyoruz. Baya kalabalığız. Bir anda kucağında bebekle 4 yeni çift geliyo. Bi şekilde siz bu şahısları istemiyosunuz. Bende tam sigara yakıcam "ama çocuk var ya ben yakmicam" diyorum. O esnada sen kadınların gözünün içine baka baka "niye yakmıyosun? yak iç!" diye bağırıyosun. Bende "bebeklere dokunabilir diye düşündüm" diyorum. Sende "bu kadar kişinin keyfini kaçırmaya hakları yok! Gelmeselerdi!" diye bağırıyosun. Bende içimden "Anam bunlar delirmiş" diyorum. O esnada sen bi sigara yakıyosun burası çok komikti."Aaa manyağa bak, karılara inadına sigaraya başladı" diyorum. Seni görünce Nail Abi'de bi tane yakıyor sana destek olmak amacıyla. Ben yerin dibine giriyorum ve devamını göremeden en güzel yerinde jet hızıyla diğer rüyaya geçiyorum. ii gunner.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 mynameismelis